Paleo Revolutie

paleo revolutie

mitchel van duuren paleo revolutieMitchel van Duuren is de auteur van de Paleo Revolutie. Toen hij het Paleo dieet een aantal maanden volgde was hij al 10 kilo kwijt en had hij meer energie dan ooit. En dit alles koste hem heel erg weinig moeite. Vooral de juiste recepten hielpen hem hierbij. Dat is ook de voornaamste reden dat Mitchel het boek de paleo revolutie is gaan schrijven. Hij had nooit gedacht dat hij slank kon worden of een sixpack kon krijgen. Dit omdat de rest van zijn familie ook allemaal fors is, daardoor ging hij er vanuit dat het in zijn genen zat om wat forser te zijn dan de norm. Hij dacht daarnaast ook dat hij alles al wist op het gebied van diëten en dat hij alles al geprobeerd had.

Hij had namelijk een diploma als fitnesstrainer en was daarnaast ook al 10 jaar eigenaar van een van de grootste online winkels op het gebied van sport- en eiwitsupplementen. Dit zorgde er ook voor dat hij veel mensen adviseerde op dit gebied. En dat allemaal bij elkaar opgeteld maakte het voor hem nog pijnlijker dat hij zelf niet het lichaam had wat in een topconditie was. Hij schaamde zich hier zelfs een beetje voor. Maar hij had ermee leren leven en deze gevoelens allemaal weggestopt. Maar hij was ook elke dag heel erg moe en dit was een gevoel wat hij niet zomaar weg kon en weg wilde stoppen. En voor dit probleem was Mitchel nog steeds opzoek naar een oplossing. Hij wilde namelijk niet de rest van zijn leven als een wandelende zombie doorbrengen.

paleo revolutie ontdekken

De Paleo Revolutie

Dit zorgde ervoor dat hij zich ging verdiepen in voeding. Op internet deed hij veel aan zelfstudie en toen kwam hij erachter dat zijn ‘gezonde’ voedingsschema helemaal niet zo gezond was als hij altijd dacht. De standaard producten die hij elke dag at waren uiteindelijk de oorzaak van zijn vermoeidheid elke dag. Toen hij een reis maakte naar Amerika kwam hij in aanraking met het Paleo dieet. Dat is nu ongeveer 9 maanden geleden en sindsdien heeft hij niet meer op een andere manier gegeten. Door de paleo revolutie hebben duizenden Nederlanders hun gezondheid weer in eigen hand kunnen nemen.

Voor veel mensen is de paleo revolutie een echte openbaring. Vaak zitten ze al langere tijd op een boek als deze te wachten zonder dat ze dit zelf helemaal door hebben. Na het lezen van dit informatieve boek zullen de kilo’s eraf vliegen.

 

Schaf nu, via deze link, het boek de paleo revolutie aan!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.